Själsfamilj

Själsfamiljen är en grupp själar som samlas i andevärlden mellan reinkarnationerna. 

När du lämnar jordelivet kommer du tillbaka till din familj efter det att du gått igenom ditt liv med din guide.

Familjen är som en skolklass som är till för att tillsammans ta lärdom av och utvärdera sina reinkarnationer när man är tillbaka i andevärlden.

Det är tillsammans med själsfamiljen som man även förbereder sig för nästa liv. Ofta så reinkarnerar medlemmar tillsammans.

På samma sätt som i en skolklass utvecklas man tillsammans för att blir fullt utvecklad och kunna gå vidare till nästa planet eller dimension.

Detta innebär att man som själ är trygg och känner sig hemma med sina själsfamilj då man har lärt känna den under längre tid.

Att kunna ha dessa nära i sin reinkarnation här på jorden är en stor fördel. Man har då fördelen att känna den trygghet som man har byggt upp med dessa själar. Man kan stötta varandra mer genom att man känner till varandras utvecklingsresa sedan tidigare.

Det är inte alltid som man reinkarnerar tillsammans, tex. till samma familj. Det beror på vad ni har haft för mål med er reinkarnation. Målet i våra reinkarnationer är att lära och uppleva så mycket som möjligt. En del i detta är att komma till insikt vilka vi faktiskt är och vad vi gör här nere på jorden.

Att ha en eller flera familjemedlemmar nära och medveten arbeta tillsammans gör att man kan utvecklas mera. Ju mer man inser och ju mer kan man ta tillvara sina upplevelser här, gör att man utvecklas snabbare.

Som i en skolklass utvecklas man olika mycket i sina reinkarnationer. Men man finns där för varandra och hjälper varandra att komma framåt.

Antalet medlemmar i en familj kan variera från familj till familj. Men det brukar vara 10-15st.